# Såndgøld

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.33/5

Såndgøld Alpine Glamping ligt tussen hoge bergen, sparren, lariksen en sparren is een luxe camping met grote plaatsen - afhankelijk type staanplaats gratis of met korting toegang tot de spa - centrum Sand in Taufers: 2km.

Winkelweg 1
39032, Taufers - Tures, Italië

- Decimal: 46.91253217, 11.96468187

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

- Restaurant in de buurt
- Sauna dichtbij

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 34 |

### user281335543 - 3/5
*October 2025*

Greenhouse en ligging zijn top. Hoewel ze ogenschijnlijk grote plaatsen aanbieden, sta je in de praktijk erg dicht op elkaar.

### Klauser - 5/5
*September 2025*

Wauw, een hele fijne plek, met geweldige staanplaatsen en superschoon en luxe sanitair. We voelden ons meteen thuis.
Inchecken ging snel en gemakkelijk. De prijs is wat hoog, maar de plek is het waard.
We komen graag terug.

### Klaus-der-Knaus - 2/5
*August 2025*

We verbleven één nacht op camping Sandgold.
De prijs-kwaliteitverhouding was ronduit onacceptabel en over het algemeen was het meer show dan inhoud.
We betaalden € 99 voor de plek, inclusief elektriciteit.
Onze plek was ruim (er zijn plekken met veel minder gras), maar we hadden last van het lawaai van het bedrijf direct achter ons. Er stond een soort afzuigsysteem constant aan (zelfs 's nachts) en het stonk soms naar plastic.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228061.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228062.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184860.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651184862.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/taufers-tures/112592/sandgøld)