# Dei Fiori

17031, Albenga, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.04333816, 8.22492077

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 50 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Hepp - 3/5
*September 2025*

De camping is misschien te duur voor de voorzieningen, maar de locatie is geweldig. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar de stad.
We hadden de hele tijd dat we er waren alleen maar zonneschijn en temperaturen van net onder de 30 graden Celsius. De schaduwrijke plekjes maakten het verblijf hier heel draaglijk.
De prijs is inclusief ligstoelen en een parasol, wat de prijs in perspectief plaatst.
Ik kom terug voor een paar dagen ontspanning.

### Soaring - 2/5
*March 2025*

Matige camping. Geen warm water bij de douche. Tochtig wc hok. En dat voor 45,00 euro per nacht in maart! Ik zie het er niet vanaf! Belachelijk duur.
We bleven maar 1 nacht.

### Camperjol - 4/5
*June 2024*

In deze tijd van het seizoen een prima plek. Het eerste stuk van de camping is een vaste bewonersgedeelte en erachter een ruimte voor camper, met voldoende, schone faciliteiten. Er stonden nu maar een paar campers. Fijn zijn de twee gratis bedjes op het strand en het middeleeuwse stadje is op loopafstand en echt prachtig om te bezoeken.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651183022.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/ligurie/albenga/112899/dei-fiori)