# Camping La Grenouillère

**Beoordeling**: 2/5
**Aantal reviews**: 2
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camping met vaste plaatsen  en tourplaatsen -  Péronne 12km - centrum Frise 400m

## Locatie host

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 11/28/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### SteBrie - 2/5
*July 2025*

Wat een prachtige plek, aan de Somme, heel rustig! Het is eigenlijk een camping voor vaste gasten, stacaravans, maar er zijn 6 mooie grote plaatsen voor campers, met water en stroom voor 20 euro. Sanitair is wat beperkt, maar prima voor een overnachtingsplek.

### user440454103 - 2/5
*July 2024*

We kwamen op deze camping terecht omdat de camping in Feuilleres vol zat. Betalen kon alleen contact € 20 voor een nacht, grote plaatsen. Het ligt in een mooi natuurgebied. Toilet gebouw ver weg, maar wel stroom en water op de plaats. We hebben maar een nacht gestaan omdat we op doorreis waren, we zijn  langs de Somme naar Perrone gefietst. Vlak achter de camping is een soort sluis wat een nare piep geeft. Verder wel oké.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651266978.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651266979.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/somme/frise/113185/camping-la-grenouillere)