# Camping le Grand Verney

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 2
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Camping le Grand Verney is een kampeerlocatie met zwembad, speeltuin, veiligheidsmaatregelen, verlichte ruimtes, verharde ondergrond, sanitair, internet en broodjesservice.

## Locatie host

## Terrein
- Max. aantal plaatsen: 116

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven
No specific pricing periods available.

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Stefanhovens - 3/5
*August 2024*

kwamen laat aan in het hoogseizoen. ze hadden wel plek maar waren bang dat onze camper van 7 meter de bocht niet kon maken. dit ging prima. leuk plekje. veel Fransen. broodjes bus komt ‘s morgens op de camping. simpel maar lekker zwembad. sanitair is schoon maar verouderd. eigenaar is op leeftijd, erg aardig en behulpzaam. je hoort wel erg goed de snelweg en de weg naar de camping toe is zeer stijl

### johanentonny - 3/5
*July 2024*

Aardige ontvangst. We kregen een mooi plek met zon en schaduw. Rustige camping, lekker zwembad, prima douches.
Wij gingen met de fiets, 5min, naar meer. Wel €2,50 entree betalen.
Wij zijn camping Roselieres, (allemaal vaste plekken) aan de overkant van de weg op gefietst en hebben daar even genoten van het meer. (gratis).
Een winkel hebben wij niet dichtbij gezien, dus zorg dat je voorraad hebt.
Rondje om het meer, max
 1 1/2 uur fietsen. Top

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202873.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202883.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhône-alpes/novalaise/113324/camping-le-grand-verney)