# Camping Rochecondrie - Loisirs

- [ ] Water
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 6/30/2026 | EUR 19.32 |
| 7/1/2026 - 8/31/2026 | EUR 33.32 |
| 9/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 19.32 |

### Peet3517 - 3/5
*August 2025*

Authentieke Franse camping waar we veel van zijn. Sommigen ervaren dit als rommelig. Tijdens ons verblijf begin augustus 80% vol maar toch heel rustig. Sanitair is basic en schoon, de douches zijn warm. Zoals steeds meer in Frankrijk zijn m/v niet gescheiden. Ruime plekken met voldoende schaduw. Dichtbij ViaRhôna, mooi fietspad waar je makkelijk naar Montélimar fietst (15 km). Wij stonden hier één dag op doortocht zonder reservering. €32 2p+elekt

### FraMar - 2/5
*August 2025*

Een grote camping maar verouderd en minmaal onderhouden.
Vriendelijk personeel.
Een gedeelte redelijk sanitair.
Wassen in een open ruimte waardoor geen privacy.
Andere gedeelte vies en niet onderhouden is ook eigenlijk gesloten maar dit is niet erg duidelijk aangegeven.

### paulfigee - 1/5
*May 2024*

Wij vermoeden dat de camping net is overgenomen door een jonge, enthousiaste man. Het terrein is nog niet mooi kampeer klaar. Sanitair ruimte lijkt nieuw, maar bij regen, erg nat. Bovendien hebben we lang geprobeerd, maar water werd niet warm. niet bij de afwas en de douche. Ingang is ook erg nauw.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651269669.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/privas/113370/camping-rochecondrie-loisirs)