# Landgasthof Altes Kurhaus

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.89/5

ontbijt of diner zijn verplicht voor de gratis parkeergelegenheid - centrum 500m

Seeleite 1
96170, Lisberg, Duitsland

- Decimal: 49.89166, 10.72697

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- Aan het water

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

### anitakoen - 5/5
*October 2024*

Heerlijke plek en uitstekend en betaalbaar eten. Dit hoeft niet perse. 15,00 euro per nacht.

### Sevenbak - 5/5
*February 2024*

Rustige mooie plek. Mooie omgeving. Bij ons was het "ruhetag" . Receptie niet open, restaurant gesloten. Toch blijven staan, zonder voorzieningen, zonder betaling.
In de buurt supermarkt met pizzeria om af te halen.

### Rapidojo - 4/5
*January 2024*

Wij waren hier in januari 2024 drie dagen, het was erg koud en er stonden hier heel weinig campers. Zeer mooie, rustige plek met elektriciteit 1 KW €1,00 plaats €15,00. We aten elke dag in het restaurant, goed eten, goede vriendelijke service. prachtige omgeving met kleine meertjes. Wij hebben geen gebruik gemaakt van de douche of toilet. Wij komen zeker nog een keer terug.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650700914.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651002698.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651002697.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711976.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711977.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/lisberg/11395/landgasthof-altes-kurhaus)