# Camping Caravaning Valparis

95690, Nesles-la-Vallée, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.14169147, 2.1879271

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Betaald)

- Max. aantal plaatsen: 219
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/12/2026 | EUR 23.4 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### jnik - 3/5
*October 2025*

Om er te komen is het een uitdaging, smal weggetje vol met kuilen en gaten. Hele aardige meneer, hele rustige camping in het groen waar de hondjes welkom zijn en je mooi kan wandelen. Om de 5 minuten hoor en zie je de vliegtuigen overkomen, je zit dicht bij Parijs tenslotte. Sanitair oud. We vonden het achteraf het bedrag niet waard, ook al is de meneer nog zo aardig. We betaalden voor 1 nacht met stroom en 2 hondjes in sept. €44.-

### Opstap60 - 3/5
*August 2025*

We hebben hier 2 nachten gestaan. Landelijke en bosrijke omgeving. Ruime schaduwrijke plek voor de camper. L'Isle Adam is een pittoresk dorp op fietsafstand. De moeite waard. Met de trein dagje naar Parijs gegaan. Voor 2,50 p.p. !!!  Een dikke pluim voor Carlos, de beheerder. Hij is buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Sanitair is helaas niveau jeugdherberg.

### MariskaMoulin - 4/5
*July 2024*

Zeer rustige en bosrijke camping. Eenvoudig maar schoon sanitair. Zeer mooi huis. Gelegen in een prachtige regio en dicht bij Parijs, ligt het charmante stadje Isle d'Adam op 15 minuten rijden.
De camping ligt aan het einde van een smalle weg, maar we konden er met onze 8 meter lange camper komen door voorzichtig te rijden!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651283156.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651283671.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651283670.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651283669?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/ile-de-france/nesles-la-vallee/113986/camping-caravaning-valparis)