# Camper Stellplatz Schneeburghof

**Beoordeling**: 3.65/5
**Aantal reviews**: 117
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gratis wifi - gelegen tussen de fruitplantages - eigen zwembad - centrum en Merano 2km met kabelbaan

## Locatie host

## Adres
Via Monte Benedetto 26
39019, Tirol - Tirolo, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.67618, 11.16734

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 33 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### valk - 5/5
*April 2026*

Prima camperplaats, ondanks dat het geen camping is toch  keurige toiletten en douches (schoon, goede douchekop en heet, slechts 0,50 per min.) Je krijgt app voor gratis ov. , stoeltjeslift naar stad op 10 loopafstand. Is echt leuk.  Mooie uitvalsbasis voor prachtige wandelingen.  De plek is wel vaak vol maar dit keer hadden we mazzel. Restaurant vonden wij wat minder qua prijs/kwaliteit.

### ulma1986 - 2/5
*April 2026*

Als je het leuk vindt om als sardientjes in een blik te parkeren, dan is dit de plek voor jou. Wij waren beginnende kampeerders, dus het parkeren van onze 7,50 meter lange camper was een hele uitdaging! Helaas was de receptie gesloten toen we aankwamen, maar een zeer vriendelijke medewerker/eigenaar stelde voor dat we op een lege plek zouden parkeren en de volgende ochtend zouden betalen!

### mondaminaduck - 4/5
*April 2026*

Een erg leuke plek, met heel vriendelijk personeel. Helaas was het er ook erg druk. Maar we zouden er graag terugkomen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650700997.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650935330.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933480.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933481.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650942111.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/tirol-tirolo/11417/camper-stellplatz-schneeburghof)