# Camping municipal de Bottaï

13110, Port-de-Bouc, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 43.41681507, 4.97406965

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Fietsen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/6/2026 - 10/30/2026 | EUR 30 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### BulliSm - 4/5
*August 2025*

Een schattig, rustig plekje om 2-3 dagen te verblijven. De eigenaren zijn erg behulpzaam en vriendelijk, en we mochten zelfs onze plek uitkiezen. We betaalden ongeveer € 25 per nacht voor twee personen in een camper met elektriciteit. Niets bijzonders, maar wel leuk.

### Alex_C - 3/5
*November 2024*

Camping bleef voor ons open, super vriendelijke man bij de receptie. Mooie ruime plekken en schoon sanitaire. Camping ligt pal aan een klein strandje. Gratis WiFi, een prima plek om voor een paar dagen van het mooie weer te genieten!

### Downsizer - 1/5
*September 2024*

Bezocht 09/13-15/09/24. De sanitaire voorzieningen zijn onverzorgd en de plaats oogt slordig. De receptie was op de dag van aankomst niet bemand. 'Plaatsbewoners' openden voor ons de slagboom.
Prijs voor 2 personen, 2 nachten, elektriciteit: € 51,88, veel te duur voor het aanbod.
Nieuwsgierig naar de prijs zijn de verwerkingskosten van € 7,00!!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651181291.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228334.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228333.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228332.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/provence-alpes-cote-dazur/port-de-bouc/114318/camping-municipal-de-bottai)