# Camping Municipal Sous le Clocher

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.38/5

camping met zwembad en midget-golf

Le Clocher de Dormans
51700, Trélou-sur-Marne, Frankrijk

- Decimal: 49.0781, 3.6352

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/12/2026 - 9/30/2026 | EUR 15.44 |

### Minigordini - 3/5
*July 2025*

We konden geen camping dichter bij Reims vinden, dus kwamen we hier terecht.
We betaalden voor twee nachten, maar voor ons was de kwaliteit van het toilet en de douche goed genoeg.
Er was een ander servicehuisje dat iets beter was dan dat op de foto's... maar we besloten om te vertrekken en iets mooiers te zoeken.

Anders zou het zeker een fijne plek kunnen zijn, verschillende gasten leken helemaal tevreden en ik begrijp dat we helaas een hogere prijs kunnen krijgen.

### johnny067 - 3/5
*July 2025*

ideale camping voor 1 nacht redelijk sanitair maar ‘s nachts veel lawaai trein is 28 euro voor nacht 2 personen uitchecken Wann je zin hebt

### Hanny-en-Willem - 2/5
*July 2025*

Wij kwamen hier 1 juli aan bij een temperatuur van 38°C.
Ik had de camping uitgezocht omdat er een zwembad bij was.
Helaas, zwembad gaat pas op 2 juli open voor campinggasten, terwijl het zwembad wel geopend is voor de schooljeugd!
Heel teleurstellend! En dat voor een prijs van €26,14 per nacht, inclusief stroom.
Dus niet, zoals vermeld op deze site, rond de €15,00 euro, zou met stroom dan zo'n €19,00 euro moeten zijn.
Verder een leuke camping.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711455.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650725589.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650725483.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650725482.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650722187.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/aisne/trelou-sur-marne/11622/camping-municipal-sous-le-clocher)