# Aire de Camping-Car

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 2.39/5

rustige plaats - dichtbij brandweerkazerne - bakker komt langs - WIFI bij Office du Tourisme - centrum Binic-Étables-sur-Mer 400m

Rue de l'Ic
22520, Binic-Étables-sur-Mer, Frankrijk

- Decimal: 48.60048, -2.83538

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen
- Dichtbij een stad

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 7 |

### DouweBoonstra - 4/5
*April 2026*

Goed plekje dicht bij toeristisch havenstadje. Kosten zijn nu 2026 7 Euro per 24 uur.

### mag72 - 2/5
*August 2025*

cc-gebied waar we de tafel niet mogen weghalen als deze vol is, je bent niet ver van elkaar aanraken, dus ik wilde vluchten, maar we kwamen alleen om te parkeren en de stad te bekijken.

### Willem82 - 2/5
*August 2024*

Waardeloze plaats waar men rustig 1,5 m van elkaar gaat staan en totaal geen privacy hebt. Wij hadden een plaats waar we met een Franse camperaar samen de luifel tegenover elkaar konden zetten. Geen camperplaats waar je naar uitkijkt om naar toe te gaan.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650663475.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650679142.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676147.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676146.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650676145.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bretagne/binic-etables-sur-mer/1165/aire-de-camping-car)