# Le Roc Foucaud

**Beoordeling**: 3.74/5
**Aantal reviews**: 33
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
gesloten van half juli t/m eind augustus - rustige plek, gelegen in mooi park op een landgoed van ruim 4ha - aan de rivier La Besbre - Let op! de Nederlandse beheerders zijn niet doorlopend aanwezig, neem vooraf contact op - alleen milieuvriendelijke  toiletvloeistof - broodservice en table d'hote mogelijk - centrum 1,5km

## Locatie host

## Adres
D7
03120, Saint-Prix, Frankrijk

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.22304, 3.6446

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (4A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Kosten onbekend)
- [ ] Rolstoelvriendelijk

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 1/2/2026 | EUR 15.6 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Everdina7 - 1/5
*May 2022*

De telefoon werd niet opgenomen terwijl er iemand aanwezig was. Een poging gedaan, ik denk niet dat het nog de moeite is om op deze locatie te passeren. Waarom wordt deze locatie niet opgedoekt?

### Joop---Anita-de-Bie - 2/5
*August 2021*

Even reactie op review van Anmabo op 23-06-2021.  Ik was 1 van die 2 NL campers, die toen weggestuurd werden. Vrouw vond het geld verdienen bezwaarlijk, terwijl campings in de buurt leeg bleven. Vond dat wij daar naar toe moesten. Nou jammer dan, vinden ons eigen plekje wel en dan verdienen ze beide toch niets. Slim zaken doen noemen ze dat? Kom er ook nooit meer.

### Anmabo - 2/5
*June 2021*

Wij waren er 1 nacht in juni. Net toen we aankwamen reden er 2 NL campers weg. Waren weggestuurd en moesten maar een camping zoeken.  De eigenaresse vertelde ook tegen ons dat de camping eigenaren het slecht hadden in corona tijd en wij eigenlijk ook maar een camping moesten zoeken.  Voor 1 nacht mocht dan toch.  Ze wilde niet zo veel campers meer hebben.  Wij komen niet terug. 2 × voor de plek, niet voor gastvrijheid.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650704056.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721671.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721672.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650721673.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650704057.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/saint-prix/12882/le-roc-foucaud)