# Agriturismo Dai Menegheti

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

- Fietsen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### fundriver - 5/5
*June 2024*

Wij zijn vanmiddag hier aangekomen in de stromende regen. Helaas was het restaurant gesloten. Een vriendelijke jonge vrouw kwam, in de stromende regen, naar ons toe om dat te vertellen.  Wij konden hier wel overnachten. Alles ziet er hier goed uit en overnachten is gratis. Voorzieningen zijn er niet. Even later bracht ze een tas met groeten, aardappels, koude pizzapunten en chococake. Geweldig, Hartelijk dank! We komen we hier graag terug.

### Martijn en Tamara - 1/5
*May 2024*

Geen camperplaats! Dit is de parkeerplaats van restaurant waarvan de poort in de nacht sluit.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651176293.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189691.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189690.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189689.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189688.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/sabbionara/13013/agriturismo-dai-menegheti)