# Suncana Reka

**Beoordeling**: 2/5
**Aantal reviews**: 6
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
plaats aan weg nr. 19, van Sabac naar Zvornik aan de grensrivier de Drina met Bosnië-Hercegovina - goed restaurant - bij gebruik maaltijd 5 euro korting op camperplaats

## Locatie host

## Omgeving
- Vissen
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | RSD 1176.47 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### user279961651 - 1/5
*May 2025*

Te triest voor woorden. Vroeger stonden we hier met de groep en betaalden niets als we ook in het restaurant aten. Nu €10 betalen voor geen enkele voorziening. In het restaurant gegeten met 35 mensen en de prijzen waren speciaal voor ons aangepast. Met tipex verandert op de menukaart naar dubbel zo hoog. De tipex lag nog vergeten op 1 van de tafels. Gemiddelde prijs per koppel €60 !!! voor een matige maaltijd. We komen hier niet meer terug!

### dragandanilovic - 1/5
*July 2020*

gewoon café en restaurant

### LaylaRomano - 1/5
*August 2019*

We zijn hier niet gebleven en zouden zeker geen 10 euro betalen voor deze plek, zou eigenlijk gratis moeten zijn.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650704398.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650704399.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711361.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711362.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/servie/centraal-servie/city-of-loznica/13108/suncana-reka)