# Weingut und Panoramastellplatz Mangold

**Beoordeling**: 4.2/5
**Aantal reviews**: 53
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
rustig - tussen wijnvelden en oude Main - reserveren gewenst - bij aankoop 12 flessen wijn € 5 korting - centrum Dettelbach 3km - centrum 500m

## Locatie host

## Adres
Köhlerstraße 12
97337, Dettelbach, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.82968, 10.17588

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/1/2026 - 10/31/2026 | EUR 11 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### ScallywagJ - 5/5
*July 2025*

Ik kwam hier twee jaar geleden en kom graag weer. In het begin was er wat verwarring over de plaatsen, omdat we via e-mail contact hadden gehad, maar ik had niet om een plaatsnummer gevraagd.
Het is het beste om te bellen, want hij zal zijn best doen om je een plek te geven.
We hadden een mooie plaats op het gras met elektriciteit. €10 voor de plaats en €5 voor elektriciteit. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt.
Ik ben dol op deze plek.

### Josie71 - 5/5
*July 2025*

prima camperplaats, terrein geheel verhard. overdag is is er iemand aanwezig, na sluitingstijd aanmelden via een zuil.
kosten €10,00 stroom per KW, apart verkrijgbaar of bij te boeken.
uitstekende wifi
zeer vriendelijk
in periode van vakanties online reserveren nodig
groeten Maikel en Monique

### Maaike.dino - 5/5
*May 2025*

Mooie camperplekken, vriendelijke eigenaar en heerlijke wijn!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/b599a84f-8218-4bde-a229-2261e4754afc/9d322626-b0f0-4d66-ad5e-80742a9ac347.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651115056.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651047987.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651047986.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711862.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/dettelbach/13387/weingutbrennerei-mangold)