# Camper Parking Visconteo

37067, Valeggio sul Mincio, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 45.3554, 10.72016

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Betaald)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Verlicht terrein

## Omgeving
- Fietsen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### indiepaul - 3/5
*April 2026*

Ik heb een prettig verblijf gehad op deze camping, totdat ik de rekening wilde betalen. Ze hadden me te veel in rekening gebracht en hoewel ik het aan de eigenaar probeerde uit te leggen, wilde hij het niet aanpassen. Ik kom dus niet meer terug.

### Sergiorizzi - 5/5
*March 2026*

Rustig gelegen, dicht bij het centrum met alle voorzieningen. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, parkeren kost slechts €14 per dag. Uitstekend.

### Campervan-Castaways - 5/5
*September 2025*

Uitstekende parkeerplaats in Sosta (€ 14 per 24 uur), ruime gemarkeerde parkeerplaatsen, picknickplaats, kleine speeltuin, slagboomtoegang, kaart voor alle voorzieningen, inclusief goede douches (€ 1), stort-/schoonmaakruimte (€ 10 extra), maar u kunt het toilet gratis legen, wasmachine, afwasmachine, steek de kaart bij vertrek in de automaat om te betalen. Prachtig dorp, gemakkelijk fietspad van 11,5 km naar het Gardameer. Toilet (continentaal). Wel wat verkeerslawaai, 's nachts prima. Prachtige omgeving en goed onderhouden.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737845.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737848.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737843.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737840.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737839.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/veneto/valeggio-sul-mincio/13496/camper-parking-visconteo)