# Eethuis De Diepen

**Beoordeling**: 3.87/5
**Aantal reviews**: 91
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
locatie bij eethuis aan de grens met Duitsland - betaling via  app AanUit.net of bij het restaurant  - LET OP: niet alle plaatsen hebben elektriciteit - jeu de boules-veld - strand met meertje - restaurant open van 01/10-01/05 op woensdag en vrijdag t/m zondag van 11-20u - centrum 1,5km

## Locatie host

## Adres
Zwarteweg 60
6596 MJ, Milsbeek, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.73809453, 5.95825658

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Betaald)
- [ ] Toilet
- [ ] Douche
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12.5 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### mjaviv - 4/5
*July 2025*

Mooie grote plekken,jammer dat het een zeer ongelijk veld is.Goede uitvalsbasis om eropuit te gaan.

### happyontheroaddog - 5/5
*May 2025*

Prachtige plek met een fijne sfeer:

Mooie camperplek in een prachtige omgeving.

Super aardige en gastvrije eigenaar. Het grasveld is mooi onderhouden.

Voor mensen die niet zeuren over ditjes en datjes is dit echt de perfecte plek. En nog betaalbaar ook. Wat wil je nog meer?

Ik en mijn 2 honden komen zeker terug!

### YD - 4/5
*April 2025*

Vriendelijke eigenaar, heerlijke plek om te staan.
Veel fiets en wandelmogelijkheden.
We staan er nu met Pasen en het is nog heerlijk rustig. Veel vogelzang heerlijk om tot rust te komen.
We zijn zelfvoorzienend dus prima plek en niet eens zo duur. Stroom appart betalen maar ook dat hebben we niet nodig.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650914838.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651090880.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651088243.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651027249.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651027248.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/limburg/milsbeek/135/eethuis-de-diepen)