# Smedsmo Camping og Fritid

eenvoudig - rustig gelegen aan rand van Vågå - winkels/restaurant/centrum 300m

Vågåvegen 80
2680, Vågå, Noorwegen

- Decimal: 61.87007, 9.10357

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | NOK 300 |

### dp-cap - 3/5
*July 2025*

Prima camping, alles is er. Omgerekende prijs in 2025 hoogseizoen incl. elektra voor 2 personen is €32,70 personen nacht (Noorwegen = duurste EU land!). Bij het tankstation aan de toerit van de camping is een "Butik" waar je allerhande snacks en pizza kan bestellen/meenemen. De pizza was goed belegd en smaakte uitstekend. Prijs was oké.

### Karre-Camper - 4/5
*May 2025*

Er was niemand toen we aankwamen, maar het was maand Mei. Er stond op een briefje bij de receptie dat je zelf een plekje uit moest zoeken en tussen 21.00 en 22.00 uur  kwamen ze afrekenen. Je kon zo in de w.c. douche en keuken, alles zag er netjes uit. De elektriciteit en Wifi werkte prima. Je had een prachtig uitzicht op de bergen en stond tussen hele mooie paarden. Het centrum ligt 1 km lopen van de camping. Dus wij waren super tevreden.

### Jayla - 3/5
*August 2024*

Vandaag aangekomen. Werden vriendelijk ontvangen en we werden gewaarschuwd voor lawaai overlast vannacht,omdat er een trekker festival dit weekend in het dorp is.
( daarom zijn we van de weg afgegaan om op een camping te staan).
Sanitair is netjes en schoon, dat is het belangrijkste.
wij vinden het top.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710855.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651249875.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651249874.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651062350.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651062286.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/innlandet/vaga/13597/smedsmo-camping-og-fritid)