# Parking

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond

- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/1/2026 | - |

### MaxBungay - 1/5
*June 2024*

De plek zelf is redelijk gemiddeld en heeft een afvalbak en een waterpomp. de weg ernaartoe is ongelooflijk steil en erg smal met heel weinig plekken om te passeren. Ik heb mijn Peugeot-partner daarheen gereden en ik zou echt niets groters dan dat aanbevelen, omdat je dan niet door de krappe bochten zou kunnen komen. Er zijn ook geen toiletten op de top, dus het is nog eens 20 minuten rijden om weer beneden te komen. Ook iemand die in een camper op de top woont.

### RoyRogers - 4/5
*May 2024*

Heel rustige parkeerplaats aan wandelroute. Toegangsweg smal met scherpe haarspeldbochten. Veel van deze bochten zijn met een camper met een wielbasis van 3,6m niet in een keer te nemen.

### lisabooms - 1/5
*April 2021*

We zijn half februari met een campervan van 6 meter naar deze plek gereden. De weg is erg smal en steil en het was echt een enge ervaring voor ons toen we hier in het donker reden. We zijn zelfs uitgegleden in de sneeuw en toen we besloten om terug te keren lukte dat bijna niet. Ik zou niet aanraden hierheen te gaan bij slecht weer of als je geen erg ervaren chauffeur bent. Ik kan me voorstellen dat de plek echt heel mooi is!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933801.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933799.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933800.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933793.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650933794.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/piemont/intragna/13941/parking)