# Parking Etang de Lalleyriat

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.82/5

rustige kleine plaats met uitzicht op een meertje, net buiten het dorp - vissport op zondag - geen winkels

D55
, Le Poizat-Lalleyriat, Frankrijk

- Decimal: 46.15086, 5.71155

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### user568867526 - 5/5
*April 2026*

april 2026. Fantastische CP en heerlijk rustig. Bij het openen van de camperdeur werden we verwelkomd door een groot koor aan kikkergezang, een prachtig ritueel.  Ze zijn erg schuw want zodra we langs de vijver lopen blijven ze in onze buurt stil.
Voor iedereen aan te raden.

### Karl11 - 5/5
*February 2026*

We hebben met onze camper op de camping overnacht en voelden ons er erg op ons gemak. Een rustige locatie, veel ruimte en alles was schoon – precies zoals je je een goede camping voorstelt. Het was vooral fijn dat er een heel goed restaurant in het dorp is met een Duitstalige eigenaar, waar we 's avonds heerlijk hebben gegeten en aan het einde van de dag heerlijk hebben kunnen ontspannen. We komen graag nog eens terug.

### Tas1981 - 1/5
*July 2025*

Helaas staat er een grote partytent van de gemeente, waardoor alle camperplaatsen niet beschikbaar zijn.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651115994.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651089925.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651089280.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737902.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650737903.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/auvergne-rhone-alpes/le-poizat-lalleyriat/14017/parking-etang-de-lalleyriat)