# Minicamping Oltenbarg

Vekabo camping - gelegen in het centrum van Wanneperveen

Veneweg 71
7946 LE, Dinxterveen, Nederland

- Decimal: 52.70465, 6.12699

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- In (stads) centrum

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 28 |

### Jan-V - 5/5
*August 2025*

Wij hebben hier 5 nachten doorgebracht en het was zalig vertoeven, zeer mooi en ruim sanitair, trouwens helemaal nieuw. wij zijn daar op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangen door de gastvrouw en de zoon. wij hebben een plekje mogen kiezen en deze was zeer ruim. In de omgeving (ook niet ver van Giethoorn) kan je zalig en ontspannen fietsen. Is een aanrader en wij komen zeker nog een keertje terug.

### Pat.ricia - 5/5
*October 2024*

Wij hadden er geen rekening mee gehouden dat de camping eigenlijk maar tot 30 september open was en er op 13 oktober waren. De eigenaren waren zo aardig en lieten ons toch overnachten in de camperplaats.
Het sanitair is nieuw en zeer ruim....

### RobMartine - 5/5
*September 2024*

Fijne kleine camping op twee mooie grasvelden. Prachtig ruim sanitair, hele goede douches en ongelofelijk heet afwaswater. Hele grote overdekte leefruimte in geval van slecht weer met o.a. minibieb, sjoelbak, biljart. Lokale producten te koop. Vlakbij de Weerribben. Super fijne stek.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650705873.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999648.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650992882.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650980534.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924662.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/overijssel/dinxterveen/14107/minicamping-oltenbarg)