# Minicamping Oltenbarg

7946 LE, Wanneperveen, Nederland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.70465, 6.12699

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (6A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Wandelen
- Restaurant in de buurt
- In (stads) centrum

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 4/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 28 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Habo55/64 - 5/5
*June 2026*

Wat een fantastische plek, fijn uitzicht, heerlijke rust, prachtig en ook nog gezellig sanitair. Er is een overdekte ruimte om je fiets te stralen en op te laden. En er wordt gescheiden afval ingezameld.
In het royale 'proathuse' is er gelegenheid voor een drankje, een praatje, spelletjes te doen of een boek uit te zoeken.
Wij hebben er genoten.

### KarindeJong - 4/5
*June 2026*

Mooie ruime camperplek op grasveld, prachtig nieuw sanitair en ze hebben ontbijtservice, echt leuk om een keer te keer te doen,  verwennerij. Echt een aanrader deze camping! En ook een restaurant hier vlak achter.

### Jan-V - 5/5
*August 2025*

Wij hebben hier 5 nachten doorgebracht en het was zalig vertoeven, zeer mooi en ruim sanitair, trouwens helemaal nieuw. wij zijn daar op een vriendelijke en gastvrije manier ontvangen door de gastvrouw en de zoon. wij hebben een plekje mogen kiezen en deze was zeer ruim. In de omgeving (ook niet ver van Giethoorn) kan je zalig en ontspannen fietsen. Is een aanrader en wij komen zeker nog een keertje terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650705873.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650999648.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650992882.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650980534.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650924662.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/nederland/overijssel/wanneperveen/14107/minicamping-oltenbarg)