# Autocamp Blagaj

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.67/5

camping mooi gelegen aan rivier de Buna - koffiebar - kayak en waterfiets mogelijkheden [vrij beschikbaar door camping] - Blagaj 2km - 12km zo van Mostar

Unnamed Road
88201, Malo Polje, Bosnië en Herzegovina

- Decimal: 43.25716, 17.87911

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | BAM 30 |

### Wigboldinck - 4/5
*May 2026*

wij waren hier rond 9 mei. Prima plek om een aantal dagen te staan. Met de taxi voor 20 euro een retourtje naar Mostar. Je wordt dichtbij de beroemde brug afgezet. Campingeigenaar heel vriendelijk en gul. Welkomstdrankje en fles wijn bij aankomst en bij het eten tweede drankje gratis.Prima plek, maar verwacht geen luxe.

### Anmabo - 5/5
*October 2025*

Wij waren hier rond 24 oktober.  Geweldige ontvangst door de 2  vriendelijkste mensen van Bosnië.  Ook wij kregen een fles wijn met een kaki. S'avonds koffie met een zelfgemaakt taartje. Toen we weggingen nog 4 kaki, maar hadden ook meer mogen zijn.
Nieuw toilet gebouw aan begin van camping, spic en span elke dag. Mooie staanplaatsen. prima plek om per fiets naar klooster te gaan. Wij komen zeker terug als we in de buurt zijn.

### rm1120 - 5/5
*October 2025*

We verbleven hier één nacht. We werden zeer hartelijk ontvangen. We werden begroet met een fles wijn en later een welkomstdrankje met een stuk taart.
Het is een prachtige plek en ideaal gelegen voor een rondleiding door het klooster. We hebben er ongeveer 2,5 km naartoe gefietst. De toiletten zijn eenvoudig en erg schoon. We raden deze plek van harte aan (€ 15/nacht).

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650706329.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650736203.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650736204.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650736205.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650735547.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/bosnie-en-herzegovina/federatie-van-bosnie-en-herzegovina/malo-polje/14304/autocamp-blagaj)