# Marina Brachwitz

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 3.41/5

aan de Saale bij het haventje - Halle via pont 5km - broodjesservice - supermarkt 6km - centrum 200m

brachwitzer bach
06198, Wettin-Löbejün, Duitsland

- Decimal: 51.53429, 11.8707

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [ ] Water
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Verlicht terrein

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 11/1/2026 | EUR 10 |

### FamilieSchilleman - 5/5
*June 2024*

wij houden van dit soort plaatsen, heel rustig, kleinschalig en netjes.
stroom €1 voor ongeveer 4 uur in ons geval, ik heb het niet helemaal bijgehouden.
douche en toilet missen wij niet, hebben we aan boord.
met een beetje zoeken kun je een leuke fietsroute aan elkaar knopen.
één tip: rij rustig de pont op en af als je een lange oversteek hebt!
de knik is behoorlijk

### Heslaz - 4/5
*May 2024*

Precies wat we nodig hadden! rust en ruimte, onderweg overnachten, met stroom voor lekkere koffie in de ochtend. bij de haven, met enkele andere campers, voor 10 euro + 1 euro stroom. Aanrader voor rustzoekers, verder geen voorzieningen behalve een bbq plaats en iets het dorpje in sportvelden en speeltuin.

### Jannie-en-Joop - 3/5
*July 2023*

Mooi rustige cp. aan een soort van haventje. Ideale plek om de Saale route te fietsen. Je steekt met de pont over en met ca. 12 km ben je in de prachtige stad Halle. Staangeld is €10,-- Toiletten waren gesloten. str. tegen betaling via de zuil. Afval container bij de ingang, verder geen voorzieningen.  s'avonds komt er iemand om de betaling te controle. Wij stonden hier voor de 3e keer.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650706825.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650706827.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650706828.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650706829.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650706830.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen-anhalt/wettin-lobejun/14542/marina-brachwitz)