# Im Weinberg - Vinothek Ernst

56814, Ernst, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 50.1425, 7.23232

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [ ] Toilet
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Betaald)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 12 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Piakta - 2/5
*April 2026*

Camperplaats bestaat uit twee plateaus. Wij stonden op plateau 1 (rondje), maar deze is erg ongelijk waardoor de camper niet waterpas te krijgen is, zelfs met stempels. De plek is volledig van beton en grijze kiezels en daardoor ontzettend sfeerloos. De eigenaresse is buitengewoon onvriendelijk; bij aankomst direct een sneer over betalen. Gelukkig zijn er in de omgeving betere alternatieven vindbaar. Cochem is met de fiets uitstekend bereikbaar.

### Marize-Peter - 4/5
*April 2026*

Super plek jammer geen sanitair maar
 verder top

### Franz82178 - 3/5
*October 2025*

Goede wijnen, vriendelijk personeel bij de wijnverkoop. Helaas was de stroomvoorziening erg slecht. Wij en vele anderen zaten die nacht zonder stroom. Toen we dit bij de receptie meldden, was de vriendelijkheid over. We besloten eerder te vertrekken in plaats van nog een nacht zonder stroom te zitten. We hadden voor twee nachten elektriciteit betaald, maar ze wilden niets weten over een terugbetaling!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707103.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217411.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651217403.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209538.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209537.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/rijnland-palts/ernst/14663/im-weinberg-vinothek-ernst)