# Zum See

bij het Lago di Muta - restaurant

Kirchgasse 26
39027, Graun - Curon Venosta, Italië

- Decimal: 46.76385, 10.53052

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [ ] Stroom
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [ ] Douche

- Vissen
- Fietsen
- Wandelen
- Wintersport

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 20 |

### Hymermaster - 3/5
*June 2026*

Een zeer eenvoudige kampeerplek zonder voorzieningen; ideaal voor een tussenstop. Je kunt gebruikmaken van de faciliteiten van de camping. De camping zelf is prachtig aangelegd en nodigt uit tot een langer verblijf. Dit is echter alleen zinvol als je van plan bent actief te zijn, te fietsen of te wandelen.

### EchtMarion! - 3/5
*May 2026*

Wij stonden op de camperplaats beneden. Code gekregen voor douches en toiletten die er heel schoon uitzien. 100 seconden douchen kost € 1,00. Prachtige omgeving. Helaas geen tijd om te fietsen of met de kabelbaan naar boven te gaan.

### Helliemonder - 1/5
*May 2026*

Ik had een e-mail gestuurd wanneer we zouden arriveren en of dat oké is, zonder tegenbericht. Bij aankomst: VOL!
Maar ik heb u een e-mail gestuurd en waarom antwoorden jullie dan niet!
Want dan hadden we een andere route kunnen nemen; oh ja wij reageren niet als je niet langer dan 4 dagen reserveert, oké maar laat dan weten. Slechte service dus je bent gewaarschuwd als toevallige passant.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650733841.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650738744.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650738745.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650734466.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650734467.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/trentino-zuid-tirol/graun-curon-venosta/14724/zum-see)