# Agricampeggio

12016, Peveragno, Italië

**GPS-locatie**
- Decimal: 44.35183, 7.6229

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Gratis)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 10/1/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Cools - 5/5
*May 2026*

Late actie om 19:00 uur maar geen enkel probleem. Zoek maar een plekje uit en alles werd nog even uitgelegd. De volgende ochtend betalen we n als we wilden ook een ontbijtje. Dit is 22 jaar ervaring, eenvoud maar supernetjes en goed voor elkaar. Er is een toilet (frans gat in de grond) een douche, handdoekken en sopje lagen klaar. Afwassen kan er en je water lozen en nieuw water tanken. Voor het uitzicht is super met de besneeuwde bergtoppen.

### EMK - 4/5
*August 2023*

17-20 augustus 2023
We hadden een heerlijke ervaring in deze agriturusmo. Het had een prachtig uitzicht op een berg
De agriturismo is een kleine camperplaats voor max +/- 4 campers. Kwaliteit en prijs zijn goed. We werden vriendelijk ontvangen door de eigenaren van de boerderij. U kunt ontbijten. En er is een douche en toilet. Het is een mooie rustige plek om te verblijven. gr LR

### Ceesbussie - 3/5
*July 2022*

Een heerlijk rustige plek. Het lijkt echter wel of plannen voor een camping of camperplaats halverwege gestopt zijn. Voorzieningen zijn beperkt bruikbaar, sanitair is te eenvoudig. Hele aardige mensen, we hebben hier 1 nacht gestaan voor € 15.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707530.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707529.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707531.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707532.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707533.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/piemont/peveragno/14901/agricampeggio)