# Campingplatz Grossbüchlberg

95666, Mitterteich, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 49.9725, 12.22465

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Zwemmen
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 17 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### haferstroh - 5/5
*July 2025*

De beste plek die ik ken. En ik weet veel.

### Uwe-Herbert - 5/5
*May 2025*

Wij waren met de camper onderweg van het Gardameer naar huis, richting MV. Toen vonden we deze plek in Campercontact:
Waar anders vindt u een staanplaats met zo'n uitzicht, plus de aansluiting op de camping met zwembad (6€), zeer goed en schoon sanitair, een kleine kiosk, een broodjesservice en bovenal een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.  Wij komen graag nog eens terug.

### Grimson - 5/5
*July 2024*

Prachtige camperplaatsen met meer dan alle voorzieningen. In de ochtend verse broodjes, warme en super propere sanitaire blokken samen met een vriendelijke ontvangst. Kortom zeer tevreden en hier komen we zeker terug. Wij stonden met de camper en onze 2 hondjes van 5/7/24 tot 8/7/24.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650711745.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707706.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707707.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707699.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650707700.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/beieren/mitterteich/14987/campingplatz-grossbuchlberg)