# Parking naast Irrgarten

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Chris0878 - 3/5
*May 2024*

Deze plek wekt geen enthousiasme op, maar het is tenminste stil en stil 's nachts. Anders de hele dag brandende zon en nog steeds veel verkeer. 'S Avonds kwamen er twee auto's met lokale kentekenplaten en namen foto's van ons en de plaats en renden natuurlijk weg toen we ons probeerden tegen te houden...

### ArmandLandman - 3/5
*August 2021*

wij kwamen op zondag rond 15u aan en toen stond het veldje vol. stuk of 8 campers zij aan zij. in rustiger periodes best leuk denk ik, maar nu te vol. we zijn een stukkie doorgereden.

### Womokutscher - 3/5
*July 2021*

Mooie rustige plek en ideaal voor een overnachting. Er is geen andere voorziening dan een prullenbak. Op 200 meter afstand is er een prachtig strand en een kleine snack.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650708225.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650732301.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650722893.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650722894.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650722895.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/mecklenburg-voor-pommeren/dargun/15208/parking-naast-irrgarten)