# Jurgen Eising

## Omgeving
- Fietsen
- Wandelen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### FlyingHorse - 4/5
*August 2024*

zeer mooie lokatie op n weiland bij n openhartig ouder echtpaar. Zeer vriendelijke ontvangst en praatje in de buitenbar🍻
Ik heb daar van 9 op 10 aug gestaan en genoten van rust, hazen, biertje en op de ochtend van vertrek bakkie koffie.
werkelijk n aanrader

### Peter und Ute mit Hecksitzgruppe - 5/5
*May 2024*

We waren helemaal betoverd door de zeer “huiselijke” plek. Plus het charmante eigenaarspaar dat ons meteen aan de bar begroette. Wij waren de enige camper op het terrein en hebben na een afzakkertje heerlijk geslapen. Alles in en rond de bar is prachtig (maritiem) aangekleed waardoor je het gevoel hebt dat “de tijd heeft stilgestaan”. Drankjes worden aangeboden voor € 1,- en worden op donatiebasis afgerekend. We waren helemaal opgewonden

### Jimiranda - 5/5
*July 2023*

geweldig echtpaar, die je als vrienden onthalen
gezellige bar in de tuin met allerlei soorten drank
Alles heel gemoedelijk en gezellig echt een aanrader
Jim&Miranda

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650708828.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651211711.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651169988.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651169987.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651169986.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/gusborn/15555/jurgen-eising)