# Natur-Camping Hammerbrücke

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.6/5

Rustige camping aan een beekje de Geule - midden in de natuur zonder luxe.

Chem. du Marteau 100 100
4730, Walhorn, België

- Decimal: 50.70255242, 6.04243632

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Wasdroger
- [ ] Shop of kiosk

- Gras
- Max. aantal plaatsen: Onbekend

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 23 |

### Heitsbuske - 4/5
*April 2026*

Onverwacht op deze plek terecht gekomen. Heerlijk simpel, alternatief maar zo mooi. Tenminste als je van natuur houdt. Walhalla voor kinderen en actieve ouders. Het terrein op zich is simpel, misschien rommelig ingedeeld, maar dat past hier. Sanitair en stroomvoorziening simpel maar voor ons goed genoeg. Trein komt in de verte langs, maar vinden wij niet storend. We betaalden €24,00 voor camper, 2 personen en stroom. We hebben genoten hier.

### martje69 - 3/5
*July 2025*

op zich beste camping, hele diverse plekken. veel groen en leuke schapen, geiten en ezels op t veld wat erbij hoort. Sanitair niet heel schoon en 1x warm water gehad in de 5 dagen dat we er waren. Ontvangst was ook niet heel hartelijk te noemen, maar door de rust en de groene omgeving toch wel 3 sterren waard.
p.s. onze camper is 6.70mtr en wij hadden wel een mooie ruime plek waar we een tent bij konden opzetten voor de kids.

### sabineveerman1973 - 4/5
*July 2025*

Een mooie, schaduwrijke, wat alternatieve camping. Ligt bij een beekje en in bosrijke omgeving. LET OP: alleen geschikt voor buscampers. Voor onze camper van 6,5 m was het allemaal te krap waardoor we door moesten. Jammer, anders hadden we hier zeker gestaan. Vandaar 1 ster minder.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208205.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651230516.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651230515.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208211.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208210.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/belgie/luik/walhorn/155891/natur-camping-hammerbrucke)