# Breivik Camping

**Beoordeling**: 2.67/5
**Aantal reviews**: 3
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Inchecken tussen 14.00 en 18.00 u - slagboom gesloten tussen 23.00 en 07.00 u - Kristiansand Zoo op 30 minuten rijden - supermarkt 1.7 km - centrum 15,7km

## Locatie host

- Decimal: 58.263276573565626, 8.489302681771079

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (0A) (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [ ] Broodjesservice
- [ ] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [ ] Shop of kiosk

## Terrein
- Max. aantal plaatsen: Onbekend

## Omgeving
- Zwemmen
- Wandelen
- Aan het water

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 9/30/2026 | NOK 572 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Manu&Caro - 2/5
*August 2025*

Wij waren daar gisteren maar stonden voor een gesloten barrière. Aan de receptie was er niemand. Jammer!

### Mobitime - 1/5
*August 2025*

Ik boekte een driedaagse staanplaats voor NOK 450 per dag. Op de camping zag ik dat je bij een verblijf van twee of meer nachten slechts NOK 350 betaalt. Eigenaar Roar zei dat ik de kortingscode had moeten invoeren, die ergens in de kleine lettertjes in de informatie staat.
Dit was erg onduidelijk! Ik vroeg om dit te compenseren met elektriciteit voor de komende twee dagen (NOK 100 per dag!), maar dat was onmogelijk omdat de Noorse regels strikt nageleefd moeten worden. Belachelijk!

### HehnHõrti - 5/5
*May 2024*

Een fantastische plek, direct aan het water.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173923.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651259829.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651173924.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/agder/grimstad/156085/breivik-camping)