# Hovstø Rom Og Camping

**Beoordeling**: 5/5
**Aantal reviews**: 2
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Eigenlijk alleen kamers, hutten en campers te huur, maar als je met je camper komt mag je wel blijven overnachten - niet geschikt voor grote campers

## Locatie host

- Decimal: 59.47663398, 8.6067047

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [ ] WiFi
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan
- [ ] Vuilnisbak
- [ ] Voorzieningen passanten
- [ ] Rolstoelvriendelijk
- [ ] Zwembad
- [x] Broodjesservice
- [x] Fietsverhuur
- [x] Wasdroger (Betaald)
- [x] Shop of kiosk

## Terrein
- Max. aantal plaatsen: 3
- Max. camperlengte: 7 meter

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | NOK 400 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Cali-Deventer - 5/5
*September 2024*

Eigenlijk is dit niet een volwaardige camping. Het bordje aan de weg wijst ook alleen naar huisjes, maar desondanks waren we welkom. De Poolse beheerder was buitengewoon vriendelijk en bood ons een mooi plaatsje. Er is voor campers niet veel plaats en ik zou grotere campers ook afraden. Faciliteiten waren net toereikend. Stroom en douches inclusief.

### Duifje42 - 5/5
*August 2024*

fantastisch, in 1 woord de omschrijving van deze plek. wij hadden het geluk hier alleen te staan met onze camper omdat de kleine huisjes vaak verhuurd zijn voor festivals . voor 300nok staan wij hier met camper 4 pers douche en stroom incl. als ik weer in de buurt ben probeer ik het hier zeker nog een keer!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651210797.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651210798.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/telemark/seljord/156337/hovstø-rom-og-camping)