# Hovden Fjellstoge

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3/5

Douche en toilet in restaurant / hotel - voor prijzen en openingstijden: zie website - betalen bij receptie

Setesdalsvegen 4401
4755, Bykle, Noorwegen

- Decimal: 59.57941534, 7.38906528

- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Wintersport
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad
- Restaurant in de buurt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### user85265193 - 2/5
*June 2025*

Nadat we aan waren gekomen en nog niet konden inchecken omdat zij pas om 13.00 uur open gingen werden we zeer onvriendelijk benaderd door de eigenaar of we ons maar even wilden aanmelden a 410 NK voor 1 nacht, wel met stroom, en dat op een plek die er niet echt gezellig uit zag.

### cyrus77 - 2/5
*July 2024*

Camperplaats pal aan de 9. nette douche en toilet in het hotel. stroom is aanwezig. betalen bij de receptie. geen wifi maar dat hadden wij niet nodig.

### planeet4 - 5/5
*May 2024*

Prima plaats. we mochten zelf een plek kiezen voor onze camper en twee tentjes. Gebruik van douch en toilet van het restaurant/hotel. Nog vroeg in het seizoen dus nog veel sneeuw. Aardige en behulpzame beheerder.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651170595.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651191938.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651192003.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651191937.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651191857.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noorwegen/agder/bykle/156339/hovden-fjellstoge)