# Uskavi Camping

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 4.4/5

Uskavi Camping biedt zwembad, speeltuin, sanitair, lozen afvalwater, water, elektriciteit, toilet, douche, wasdroger, internet, broodjesservice en fietsverhuur.

713 94, Lindesbergs kommun, Zweden

- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan
- [ ] Shop of kiosk

- Gras
- Max. camperlengte: 10 meter
- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 6/1/2026 - 8/17/2026 | SEK 388 |

### vanbob - 3/5
*August 2025*

We laten een eerlijke, maar kritische beoordeling achter: meer dan 400 Zweedse kronen (hoogseizoen, inclusief elektriciteit), wat meer is dan op veel andere campings. We stonden echter op een relatief smalle plek, die nogal vol leek, ondanks de ruime uitstraling van de camping. De douches zijn gemeenschappelijk, gescheiden door douchegordijnen, maar de kleedkamers zijn gedeeld. Niet ons ding! De prijs was voor ons niet in verhouding tot de service.

### tinus67 - 5/5
*April 2025*

Mooie ruime camping aan een meertje. We betaalden 200 kr, inclusief elektriciteit. Sanitair ziet er netjes uit. Er is een keuken aanwezig met magnetrons, ovens, koffiezetapparaat, waterkoker, gasstel etc. Er zijn verschillende vuurpitten. Voor de kinderen meerdere speeltoestellen en een strandje.

### Bert-H - 5/5
*December 2024*

Prima camping meerdere keren in de zomer geweest. Onlangs in november ook geweest op de terugweg van Orsa. Onderweg gebeld omdat we na sluitingstijd zouden aankomen, sleutel om toegangshek en verzamelgebouw te openen was keurig klaargelegd. Goed verzamelgebouw met toiletten, keuken voorziening en een grote huiskamer. Overal wifi.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651259841.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196875.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651259840.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651243995.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651243994.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/orebro-lan/lindesbergs-kommun/156654/uskavi-camping)