# Sparren Golf klubb

**Beoordeling**: 4.4/5
**Aantal reviews**: 5
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
in opbouw zijnde camping/camperplaats bij de golfbaan in Rimbo - horeca met eigen kok, warme/koude keuken - bar - gym - dart - poolbiljart

## Locatie host

- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [ ] Wasmachine
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Aan het water
- In bosgebied
- Sauna dichtbij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 5/1/2026 - 10/1/2026 | SEK 150 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### MobiMickey - 4/5
*August 2025*

We hadden een plekje gereserveerd via de website laar eigenlijk wat dit niet nodig want we stonden er alleen.    Receptie enkel aanwezig tot 19uur in hoogsezoen.
Toch wel op het prachtige domein ons plekje op het grasveld moeten zoeken.
We hebben een heel rustige en donkere nacht gehad.
S'anderendaags, na een warme douche een lekker zweedse daglunch (erwtensoep met pannekoeken) genuttigd.

### RobertL - 5/5
*July 2024*

Wat een topplek! Wij staan hier voor één nacht zodat we vanaf hier nog maar 40 minuten hoeven rijden richting de veerboot van Kapellskär naar Naantali. Prijs voor niet-golfers is 250 SEK (omgerekend €21,50). En dat met een prachtige plek, stroom, wc en douche. aanrader!

### Thale - 5/5
*July 2024*

Mooie lokatie, kies voor het grasveld midden in de natuur 100 m voor het clubgebouw. prijs is incl stroom, douchen en water. geen afvoer voor grijs water en toiletbox.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651171274.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172487.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172486.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172485.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172483.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/stockholms-lan/norrtalje-kommun/157762/sparren-golf-klubb)