# Reisemobilhafen An der Mole

26409, Wittmund, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.70939, 7.80842

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (Betaald)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [ ] Speelgelegenheid

- Verharde ondergrond

## Omgeving
- Fietsen

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 3/15/2026 - 10/31/2026 | EUR 33 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### winquick - 5/5
*June 2026*

Vanaf de eerste rij heb je een fantastisch uitzicht op de haven en het eiland Wangerooge. De tarieven zijn verhoogd. Kampeerplaats €20,90, elektriciteit €4,00 en toeristenbelasting voor 2 personen.

### Amy - 4/5
*May 2026*

Online reserveren is eenvoudig. Toegang is alleen mogelijk via de camping.

Let op de rusttijden! De rusttijden worden strikt gehandhaafd. Dit betekent dat het verboden is om de camping te betreden of te verlaten gedurende deze uren. Wie van plan is een uitstapje te maken, dient hier rekening mee te houden.

Kortom: als u houdt van een klassieke campingsfeer en strikte regels, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben echter een andere opvatting van wat een "camping" precies inhoudt.

### Guede1712 - 2/5
*May 2026*

Ik heb vandaag naar de prijzen geïnformeerd. De staanplaats kost €16, €7 per persoon, en er komt nog €3 toeristenbelasting bij. Als ik het goed heb gezien, is het €4,50 voor één hond. Voor ons zou dat €45 zijn geweest, aangezien we twee kleine honden hebben. Ik vind dat best veel voor een staanplaats! We zijn niet gegaan. Het was ons gewoon te duur; het is jammer dat de Duitse Noordzeekust zo duur is...

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650725117.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650719111.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650718092.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710610.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124650710609.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/nedersaksen/wittmund/15785/reisemobilhafen-an-der-mole)