# Circle K fuelstation /  Centra supermarkt

**Beoordeling**: 3/5
**Aantal reviews**: 4
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Naast/achter de Centra een volledig servicestation

## Locatie host

## Adres
Killarney Road
, Kenmare, Ierland

**GPS-locatie**
- Decimal: 51.88378527, -9.58890942

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Betaald)
- [x] Water (Betaald)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [ ] Honden toegestaan

## Omgeving
- Dichtbij een supermarkt
- Dichtbij een stad

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Go-Dexter - 3/5
*June 2025*

Prima dat deze voorziening er is. Daar zijn er hier echt te weinig van. Echter is de plek deels bezet door bestelauto, zodat inparkeren om de vuilwatertank te legen een uitdaging is. De code van de locatie is tegen betaling van 5 euro te verkrijgen bij de kassa van het tankstation.

### Campervan-Castaways - 3/5
*April 2025*

We reden naar de stortplaats, maar er stond een bestelbusje geparkeerd boven de afvoer, zonder iemand te zien! Het was echt chaotisch bij de garage waar je €5 betaalt voor een toegangscode voor de deur om de wc te legen. We konden geen nieuwe kraan vinden, dus misschien lag die daar ook? We reden verder omdat het daar te druk was, maar we hadden hem wel gebruikt als het rustiger was geweest en de afvoer toegankelijk was geweest!

### ken6 - 5/5
*June 2024*

Geweldig servicepunt omdat het de enige faciliteit in dit gebied is. Ik heb er vele malen gebruik van gemaakt en ben er dankbaar voor. Er kunnen problemen zijn als mensen er auto's op parkeren, maar een beleefd verzoek om te verhuizen volstaat. Het kan soms slordig zijn omdat de vorige gebruiker het zo heeft achtergelaten. Ierland heeft behoefte aan meer faciliteiten voor campers op garageplaatsen. Proficiat aan dit ondernemende bedrijf voor het verstrekken van deze.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172885.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/ierland/kerry/kenmare/157876/circle-k-fuelstation-centra-supermarkt)