# Camper stop Sibav Winery

5212, Neblo, Slovenië

**GPS-locatie**
- Decimal: 46.0084674, 13.5034193

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Zwemmen
- Wandelen
- Dichtbij een supermarkt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Evert23 - 5/5
*August 2025*

Een van de beste camperplaatsen die we ooit bezochten. Alle voorzieningen zijn nieuw en uitstekend verzorgd. Er is zelfs een zwembad. De gastvrouw is buitengewoon vriendelijk en geeft een leuke wijnproeverij a € 20,00.

### flemmingblomstrand@gmail.com - 5/5
*August 2025*

2 dagen in het paradijs. Ongetwijfeld de beste plek waar we ooit zijn geweest, met de allerliefste gastvrouw. Alles is prachtig, goed onderhouden en rustig, een plek waar je je meteen thuis en welkom voelt. Alles is inbegrepen. We hebben deelgenomen aan wijnproeverijen en tapas en hebben zoveel van de Sloveense geschiedenis geleerd. Een pareltje! Ze krijgen onze hoogste aanbeveling. Sanne en meneer Flemming

### VAANDV - 5/5
*September 2024*

We kregen het warmste welkom van de familie. De wijnproeverij in de avond was fantastisch. We kregen zowel informatie over de wijn als een geschiedenis van Slovenië.
79 euro voor 2 personen om te overnachten, 1 fles wijn, 2x wijnproeverij die ook een lokaal brood, kaas en vleesschotel bevatte, evenals toegang tot douches en toiletten die in uitstekende staat zijn.
We zouden dit geweldige bedrijf ten zeerste aanbevelen

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651172956.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651212744.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208896.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651208895.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/slovenie/nova-gorica/neblo/157880/camper-stop-sibav-winery)