# Pritoka Terra Solis

**Beoordeling**: 2.8/5

minibar - keuken. - toegang tot de rivier - centrum 5km

, Pritoka, Bosnië en Herzegovina

- Decimal: 44.79252112, 15.92597013

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [ ] Honden toegestaan

- Dichtbij een supermarkt
- Aan het water
- In de bergen
- In (stads) centrum

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | BAM 23 |

### hectors-house - 1/5
*December 2025*

Ik heb geprobeerd deze site te vinden, maar de coördinaten lijken niet te kloppen. Het lijkt verder van Bihac te liggen dan GoogleNaps suggereert. Het lijkt erop dat de afslag dichter bij het tankstation aan de overkant van de weg ligt. Ik zou graag willen weten of de eigenaar een locatie met drie woorden kan geven. Ik kan er geen echte beoordeling over geven, omdat we er niet verbleven.

### Maramoeri - 3/5
*July 2025*

de faciliteiten zijn top in orde, goed warm water,schoon sanitair, redelijke wifi,en elektra. locatie is inderdaad moeilijk te vinden en als je het, er is nog geen schaduw op het terrein, de eigenaar vroeg €40 voor een kort nachtje, na dat wij te kennen gaven dat dat wat veel is voor bosnische begrippen deed meneer €10 van de prijs af anders zeker ook een ster minder. ook trek ik de eerste review in twijfel gezien de tekst en username.

### TerraSolisBihać - 5/5
*May 2025*

Geweldig!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651176336.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651176323.png?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651176337.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651176338.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651176339.jpeg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/bosnie-en-herzegovina/federatie-van-bosnie-en-herzegovina/pritoka/158018/pritoka-terra-solis)