# Tenuta Falletta

**Beoordeling**: 4.7/5
**Aantal reviews**: 10
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Wijnkelder, kom onze wijnen proeven en verblijf gratis

## Locatie host

- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Kampvuur
- [ ] Naaktrecreatie toegestaan
- [x] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan
- [x] Vuilnisbak
- [x] Voorzieningen passanten (Gratis)
- [x] Rolstoelvriendelijk

- Aan het water
- In de bergen
- In bosgebied

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Eggi9 - 5/5
*April 2026*

De beste plek waar we sinds onze aankomst op Sicilië hebben verbleven. Precies naar onze smaak! Heerlijk eten en uitstekende wijn, en de mensen waren zo ongelooflijk vriendelijk en gastvrij. We kochten wijn en olijfolie, allemaal van eigen bodem. Prachtige badkamers en een werkelijk idyllische locatie… 🥰 Een echte aanrader!

### Vankooij - 4/5
*February 2026*

Gisteren aangekomen op de wijngaard. Druiven worden nog met de hand geplukt.
Enza heeft ons hartelijk ontvangen toen ze op weg was naar haar werk.
voorzieningen prima, alles gratis op de elektriciteit na.
de wasmachine was helaas kapot en in de reparatie.
Het is een familie bedrijf, een passie, naast het werk werken ze samen in de wijnmakerij.
de maaltijd was heerlijk en de wijn super. Nog nooit zo'n lekkere rode wijn geproefd.

### user837644884 - 5/5
*December 2025*

Je bent niet op Sicilië geweest als je niet bij Enza van de wijnmakerij Tenuta Falletta bent geweest. Wat een vriendelijkheid en hoffelijkheid! Vanuit de camper een prachtig uitzicht! 's-Avonds heeft Enza een verrukkelijke maaltijd voor ons verzorgd. Natuurlijk hebben we daarbij een heerlijke rode wijn van de wijngaard bij gedronken. Echt een aanrader!

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651181943.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228581.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228579.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651228578.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651181946.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/italie/sicilie/milena/158236/tenuta-falletta)