# Chez Nicole et Pascal

Rustig - centrum 300m

D11a 1
21430, Manlay, Frankrijk

- Decimal: 47.1287791, 4.34300586

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [ ] Lozen cassettetoilet

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Speciaal voor campers

- Fietsen
- Wandelen

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 8 |

### papi1957 - 5/5
*July 2025*

Zeer gastvrij stel
Rustige locatie
We konden genieten van de zomerkeuken en de zeer aangename tafels buiten.

### Yakeza - 1/5
*July 2025*

De eigenaren waren vriendelijk,verrast över mijn aankomst en ergens had ik het gevoel dat het helemaal niet zo goed uitkwam dat ik daar voor de poort stond. De weg naast de plaats om te staan was alles behalve rustig. Om 3:00 s"nachts kwam er een boer met groot materieel door de straat gedenderd. Auto"s die toeterend wegreden .  Dat ik dan gebruik kan maken van een buitenkeuken is een schrale troost.

### Jana&Heiko - 5/5
*October 2024*

Plaats voor 2 campers. Zeer vriendelijk stel, die ons uitnodigden voor een welkomstdrankje. Naast een rustige weg. Als het weer het toelaat kun je gebruik maken van een buitenkeuken en meer dan genoeg plek om buiten te zitten. Bedankt Nicole & Pascal, misschien kruisen onze wegen elkaar in de toekomst nog eens.))

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651188962.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651188967.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/frankrijk/bourgondie-franche-comte/manlay/158522/chez-nicole-et-pascal)