# Wohnmobilstellplatz strandparx cable island

39126, Maagdenburg, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 52.17593431, 11.63767034

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Gratis)

- Restaurant in de buurt
- Aan het water
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 35.25 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Kimi99 - 3/5
*September 2025*

Gloednieuwe camping, alles prachtig ingericht. Prijs in september: € 31,25 voor een tweepersoons camper, inclusief stroom – dat is nog steeds oké, maar wat onbegrijpelijk is, is dat je € 5 extra moet betalen voor een douchebeurt van 15 minuten! Dat zou toch inbegrepen moeten zijn bij zo'n hoge prijs!

### Blusbenz - 4/5
*September 2025*

Hele schone en verzorgde cp waar wij vriendelijk ontvangen werden. Restaurant en barretje  bij de kabelbaan met een wit zandstrandje erbij met ligstoelen. Verder betaal je alles apart behalve de toiletten. Fietsen naar stad is ong 6km.

### Bedet - 4/5
*July 2025*

Het is een heel schone camping, aardige eigenaren en de prijs vonden we wel meevallen.  Douchen kost €5,00 en stroom ook €5,00 extra.
Wij waren er met onze camper en hebben 2 mooie dagen gehad.Het is wel een aanrader. Volgens jaar komen we zeker terug.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651189530.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206869.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651206867.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651204509.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651204508.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/saksen-anhalt/maagdenburg/158543/wohnmobilstellplatz-strandparx-cable-island)