# Wohnmobilstellplatz Zürich Historischen Mühle

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4/5

Camperplaats naast Sanssouci - overdag ook de parkeerplaats voor de bussen - centrum 2km

Zur Historischen Mühle 1

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt
- Op mix-parking
- Verharde ondergrond
- Verlicht terrein

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 21 |

### Karlo0506 - 3/5
*May 2026*

Belangrijke opmerking! 24 uur kost €15. Dit is echter van middernacht tot middernacht. Dit betekent dat we zaterdag rond 00:30 aankwamen en zondag rond 22:30 vertrokken, en €27 betaalden. Vandaar twee sterren aftrek. De parkeerplaats is niet vlak; toen we aankwamen, bezette een bus drie parkeerplaatsen voor campers. We hadden geluk dat we een plekje konden vinden. Er is geen elektriciteit of water. Er is wel een afvalcontainer. Betalen kan via een automaat of de EasyPark-app.

### KarThe - 4/5
*October 2025*

Goed uitgangspunt om Potsdam en omliggende hoogtepunten te bezoeken. Nette parkeerplaats zonder voorzieningen. Wij betaalden 27 euro voor 23 uur parkeren.

### VakantieStar - 5/5
*April 2025*

Perfect om de high lights van het werelderfgoed in Potsdam te bezoeken. Geen voorzieningen, gewoon lekker rustig slapen. Het mooiste te bekijken op loopafstand en als je de fiets bij je hebt, ben je in 5 minuten in het gezellige centrum bij de Brandenburger Thor.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651192501.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202116.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202115.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202113.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202111.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/brandenburg/potsdam/158660/wohnmobilstellplatz-zurich-historischen-muhle)