# Pansion Bianko

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 3.2/5

Camping Pansion Bianko -  in de natuur op 450m boven zeeniveau - uitzicht stad Skopje  en omgeving -  laatste kilometer van  weg is zand  - gebruik GPS-coördinaten

28QG+4F Skopje
, Kuchkovo, Noord-Macedonië

- Decimal: 42.03814916, 21.32426704

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Gratis)
- [x] Toilet (Gratis)
- [x] Douche (Gratis)
- [x] WiFi (Gratis)
- [ ] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Betaald)
- [x] Honden toegestaan

- Fietsen
- Wandelen
- In de bergen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | MKD 1230 |

### dejanjana - 5/5
*March 2026*

Ik kan deze plek 110% aanbevelen!! De gastheer was super aardig en behulpzaam. We kwamen met een camper - de weg ernaartoe was een beetje lastig (maar we waren er meer dan een jaar geleden, dus de situatie kan inmiddels anders zijn!). Het uitzicht is adembenemend en de accommodatie heeft alles wat je nodig hebt. Volledige toegang tot de badkamer, woonkamer, afwasruimte en kookgelegenheid, en een terras. Hopelijk komen we ooit nog eens terug!!

### skipvandelaar@hotmail.com - 1/5
*June 2025*

wij kwamen hier via een duidelijk onverharde pad eindelijk aan. MAAAAAR helaas geen teken van leven zelfs de eigenaar niet. Ook niet telefonisch te bereiken zelfs zeer behulpzame omwonende kregen deze eigenaar niet te pakken, zag er ook onverlaten uit.  Dus absoluut geen paradijs of aanrader. toen maar naar geiten kampong Meltaka gereden. geweldig.

### Albert2020 - 4/5
*May 2025*

mini camping (nu nog 3 plaatsen , moeten er 10 worden) Zeer vriendelijke eigenaar die zijn stukje land aan het omtoveren is naar een paradijsje! adembenemend uitzicht over Skopje en de Matla Gorge.
we stonden hier alleen, geweldig 🤩
en idd is de weg een single track dirtroad voor de laatste km, maar dat vond ik juist een mooie uitdaging!

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196271.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253470.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253482.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253475.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253467.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/noord-macedonie/city-of-skopje/kuchkovo/158807/pansion-bianko)