# Bistro Orlik

**Type plaats**: Camperplaatsen
**Beoordeling**: 4.67/5

parkeerplaats  bij restaurant -   geen faciliteiten - fietsverhuur - veel activiteiten voor groepen - Krakau 60km

Mirów 38

- Verharde ondergrond

- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | - |

### Christamollie - 4/5
*August 2025*

Prachtige locatie om te overnachten, zicht op het kasteel, zeer rustig, geen voorzieningen, vrije plaatsen. 50 zloty betaald om op het afgesloten grasterrein te staan, de moeite waard voor mij

### filip-en-gerda - 5/5
*May 2025*

we stonden op een parking waar de uitbater 10 slz/nacht vroeg. het was daar prachtig en rustig. wel geen enkele voorziening. er wasgelegenheid een winkeltje en cafeetje. in het restaurant kondenwe stonden we 's avonds niet eten.  Zicht op kasteel. gewandeld en gefietst.

### Marion&Louis - 5/5
*July 2024*

Wij volgeden de kastelen route .
We hebben hier gestaan 15/7 tot 16/7 en heerlijk en zeer betaalbaar gegeten in het restaurant.
Eén prima overnachting , wij stonden op het gras,
maar kan ook op het grind.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196494.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196666.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196665.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651196496.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-silezie/bobolice/158820/bistro-orlik)