# Camp-classic

**Type plaats**: Campings
**Beoordeling**: 5/5

camping met  restaurant - Słowiński National Park  500 meter
 supermarkt  1 km. - Bushalte  700 meter -  oostzee met zandstrand 2.5km.

Smoldzinski las 37m
76-214, Czołpino, Polen

- Decimal: 54.7000306, 17.2480393

- [x] Lozen afvalwater (Kosten onbekend)
- [x] Lozen cassettetoilet (Kosten onbekend)
- [x] Water (Kosten onbekend)
- [x] Stroom (Kosten onbekend)
- [x] Toilet (Kosten onbekend)
- [x] Douche (Kosten onbekend)
- [x] WiFi (Kosten onbekend)
- [x] Speelgelegenheid
- [ ] Campinggedrag niet toegestaan
- [x] Wasmachine (Kosten onbekend)
- [x] Honden toegestaan

- Verlicht terrein

- Fietsen
- Wandelen
- In bosgebied

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 5/1/2026 - 10/31/2026 | PLN 88 |

### Benoitkasbi - 5/5
*August 2025*

Kleine familiecamping, de beheerder is erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben er echt van genoten en voelden ons er erg op ons gemak...
De douches en toiletten zijn erg schoon en worden meerdere keren per dag schoongemaakt...
Je kunt er elektriciteit aansluiten, het grijze water legen en de afvalcontainer schoonmaken en legen. Water is ook beschikbaar!
De zee ligt op 3 km loopafstand...
We hebben er twee nachten doorgebracht voor 70 euro, met z'n vieren en een hond!

### WardvanderMeijden - 5/5
*July 2025*

Ontzettend vriendelijke eigenaresse. Ontvangst geeft meteen een welkom gevoel. De voorzieningen zijn goed geregeld. De locatie is super, vlakbij de kust, maar schoon en minder toeristisch. De camping had zelf adapters voor de stroomkabels, wat erg prettig was. Er is wifi en schoon drinkwater aanwezig. De eigenaresse gaf uitleg over de omgeving waardoor we meteen gericht op de fiets konden stappen om een rondje te wandelen door de duinen.

### Mart-en-An - 5/5
*July 2025*

Prachtige camping naast prachtig natuurgebied. Wij waren hier half juni 6 nachten. Vriendelijke ontvangst door keurige dame die goed engels spreekt. Schoon en goed sanitair. Ooievaar liep op de camping. Goede wandel- en fiets mogelijkhgeden. Op 2 km. van prachtige strand en duinen. Een aanrader voor een rustige vakantie met veel natuur. Wij betaalden € 22 per nacht incl. alles. Restaurants op loopafstand. Winkel 15 minuten op de fiets.

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253410.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651256540.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253695.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253693.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651253575.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/polen/woiwodschap-pommeren/czołpino/158842/camp-classic)