# Landhotel Schiklberg

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [ ] Lozen cassettetoilet
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (16A) (Gratis)
- [ ] Toilet

## Omgeving
- Wandelen
- Restaurant in de buurt

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Skobberdebonk - 4/5
*July 2025*

Prima voor een overnachting. We kwamen om 20:40 uur aan, maar de receptie was al gesloten. De volgende ochtend gingen we naar de receptie om te vragen wat we moesten betalen. Omdat we geen elektriciteit hadden gebruikt, hoefden we niets te betalen. We mochten wel naar de toiletten in het gebouw, maar houd er rekening mee dat het gebouw tussen 20:00 en 6:30 uur gesloten is!

### HymerB534DL - 5/5
*July 2025*

stroom en water. mooie rechte plaatsen. sleutel ophalen bij de receptie voor de elektriciteit kast.
Toilet gebruik in het hotel.
Voor mensen met honden ideaal.
Echt top 👍

### eribajantje - 2/5
*June 2025*

Vorig jaar vier sterren gegeven, nu vanwege de prijsverhoging van 10 naar 15 euro maar twee omdat ik vind dat de prijsverhoging niet in verhouding staat met de faciliteiten. Eigenlijk is het grote parkeerplaats met stroom en water en verder niets,

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651198017.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651262765.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651199850.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651199849.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/oostenrijk/opper-oostenrijk/haid/158894/landhotel-schiklberg)