# Serup Autocamper Parkering

Rustige  plek - oranjerie - Centrum Silkeborg 10km

Serup Tinghøjvej 23
8632, Silkeborg Kommune, Denemarken

- Decimal: 56.24409809, 9.49468515

- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Gras
- Max. camperlengte: Onbeperkt
- Maximale verblijfsduur: 24 uur
- Verharde ondergrond

Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

| 1/1/2026 - 12/31/2026 | DKK 110 |

### campelf - 5/5
*May 2026*

Fantastische mooi plekje (gras of gravel) met zeer gastvrije en hartelijke eigenaren. Aan vrijwel alles is gedacht. Sanitair top. Grijs water lozen. schoonwater voorziening en WC  stort. het enigste wat ontbreekt is een stroom voorziening voor de rest top.

### BasRietkerk - 5/5
*April 2026*

Dankjewel lieve mensen voor deze mooie plek! We zijn hartelijk ontvangen. Na aankomst hebben we lekker staan kletsen met de eigenaar en zijn vrouw. Lieve mensen die met veel plezier ons een mooie plek gunnen.
De zon schijnt tot half negen in onze bus.
Er is een toiletblok met douche. Alles zeer schoon! En natuurlijk de kippetjes en de zitjes op het erf.

Dankjewel!

### Rudi13! - 5/5
*October 2025*

Thuis is een geweldige plek met geweldige mensen. We hebben alles wat we nodig hebben, zoals een douche en een toilet. Ze hebben oog voor detail en de prijs is tot nu toe de beste in Denemarken!! We betaalden in Sylkeborg dezelfde prijs voor 2 uur 😳✌️✌️We komen terug!!♥️

![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/52ea0a97-a12c-4821-9fed-8337ba1a88ed/5f37c432-62eb-4222-a037-fb9e82a69140.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201798.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201806.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282229.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267821.jpg?width=710)

This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/midden-jutland/silkeborg-kommune/159048/serup-autocamper-parkering)