# Serup Autocamper Parkering

8632, Serup, Denemarken

**GPS-locatie**
- Decimal: 56.24409809, 9.49468515

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)

- Maximale verblijfsduur: 24 uur
- Verharde ondergrond

## Omgeving

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | DKK 110 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### BasRietkerk - 5/5
*April 2026*

Dankjewel lieve mensen voor deze mooie plek! We zijn hartelijk ontvangen. Na aankomst hebben we lekker staan kletsen met de eigenaar en zijn vrouw. Lieve mensen die met veel plezier ons een mooie plek gunnen.
De zon schijnt tot half negen in onze bus.
Er is een toiletblok met douche. Alles zeer schoon! En natuurlijk de kippetjes en de zitjes op het erf.

Dankjewel!

### Rudi13! - 5/5
*October 2025*

Thuis is een geweldige plek met geweldige mensen. We hebben alles wat we nodig hebben, zoals een douche en een toilet. Ze hebben oog voor detail en de prijs is tot nu toe de beste in Denemarken!! We betaalden in Sylkeborg dezelfde prijs voor 2 uur 😳✌️✌️We komen terug!!♥️

### ClaireMylene - 5/5
*August 2025*

Wat een heerlijke plek is dit. Slechts 15 minuten van het mooie Silkeborg vind je hier rust en ruimte en alle voorzieningen. In principe is er geen stroom, tenzij je een heel lange kabel hebt. En de eigenaren van het terrein zijn ontzettende lieverds.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/location/52ea0a97-a12c-4821-9fed-8337ba1a88ed/5f37c432-62eb-4222-a037-fb9e82a69140.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201798.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651201806.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651282229.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651267821.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/denemarken/midden-jutland/serup/159048/serup-autocamper-parkering)