# Wohnmobilstellplatz Oetjendorf

**Beoordeling**: 4.19/5
**Aantal reviews**: 26
**Boekbaar**: Nee

## Informatie
Charmante kleine camperplaats bij boerderij - vlakbij Hamburg direct aan de A1 en toch midden in de natuur - dankzij verharde ondergrond het hele jaar door te gebruiken - centrum 2500m

## Locatie host

## Adres
Oetjendorfer Landstraße 59
22961, Hoisdorf, Duitsland

**GPS-locatie**
- Decimal: 53.67479025, 10.33190056

## Voorzieningen
- [ ] Lozen afvalwater
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Betaald)
- [x] Stroom (16A) (Betaald)
- [x] Toilet (Betaald)

- Dichtbij een stad
- In bosgebied
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2025 - 12/31/2025 | EUR 15 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### Zwervend - 4/5
*August 2025*

Heerlijk verblijf op 150 ha groot  akkerbouwbedrijf. De eigenaren, de fam Witten boeren al 15 generaties op deze plek. mooi om te zien hoe ondernemend ze zijn.
Jitske en Gerard

### rian_gerris - 5/5
*July 2025*

We zijn hier twee nachten geweest en kwamen voor 18:00 aan. We konden toen een van de twaalf plekken kiezen en hadden er eentje met mooie ondergaande zon over het weiland. Als de twaalf plekken vol waren, zagen we ook campers ergens anders op het terrein parkeren. Bij aankomst kwam een vriendelijke dame ons vragen de €15 te betalen (2 personen + camper) en apart betalen voor douche (€1) en toilet (€0,50). Deze waren schoon.

### SilkeundYvonne - 4/5
*July 2025*

Een boerenplaats. Deze is ingericht voor 9 personen plus 3 kampeerders, maar hij biedt ook plaats aan meer personen op zijn ruime terrein. We verbleven op de vaste plaats, die aan het eind van de middag al vol was. De boer heette ons hartelijk welkom en liet ons alles zien. Hij liet ons zelfs een prachtig bospad zien waar we met onze honden langs konden lopen. Ik kan deze camping midden in de natuur van harte aanbevelen.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202001.jpeg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202003.jpeg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202007.jpeg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202008.jpeg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651202011.jpeg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/duitsland/sleeswijk-holstein/hoisdorf/159057/wohnmobilstellplatz-oetjendorf)