# Nilstorstensgård

432 76, Varbergs kommun, Zweden

**GPS-locatie**
- Decimal: 57.04863537, 12.32185146

## Voorzieningen
- [x] Lozen afvalwater (Gratis)
- [x] Lozen cassettetoilet (Gratis)
- [x] Water (Gratis)
- [x] Stroom (10A) (Kosten onbekend)
- [ ] Toilet

- Maximale verblijfsduur: Onbeperkt

## Omgeving
- Openbaar vervoer nabij

## Contact
Upgrade naar PRO+ voor alle contactgegevens

## Openingsperiode & tarieven

| Period | Total price |
| ------ | ----------- |
| 1/1/2026 - 12/31/2026 | SEK 200 |

## Kortingskaarten (0)

## Reviews
### PMHS - 4/5
*September 2025*

Heerlijk rustig plekje, weg hoor je ‘s nachts niet. Leuk fietsen in de omgeving. Je staat op gras maar ondergrond is stevig, meeste plekken zijn ruim. Electra kan uitvallen maar wordt binnenkort vernieuwd. Drinkwater aanwezig en lozen grijs/zwart water mogelijk. Geen sanitair. Groente/fruittuin toegankelijk en je mag plukken wat je wil. Eigenaar heel vriendelijk en heel praatgraag. Betalen online met creditcard of cash bij eigenaar.

### Jeroen-Brands - 5/5
*August 2025*

wat een geweldige plek bij een ontzettend leuke eigenaar met z’n zoontje. we kregen een rondleiding over een klein deel van zijn enorme land. we stonden tussen de maïskolven. we hadden stroom. de online booking en betaling ging heel makkelijk. contant betalen is ook mogelijk begreep ik van hem. verder moet je wel zelfvoorzienend zijn. we hebben ook nog een stukje van de kattengatt leden gefietst. Een lange fietsroute langs de westkust van Zweden.

### Fam-Drummen - 5/5
*August 2025*

Mooie plek met zeer vriendelijke eigenaar.
Wij stonden hier 2 dagen.
We zijn zelf voorziend en dat is hier wel een must
Heerlijk rustig.
Vanuit de camping heerlijk 2 dagen kunnen fietsen.
Op 2km afstand is er een heel mooi oud dorpje met een zeer leuke haven waar de vissers net hun vangst binnen haalde.

## Foto's
![Photo 1](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209775.jpg?width=710)
![Photo 2](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209777.jpg?width=710)
![Photo 3](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209778.jpg?width=710)
![Photo 4](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209779.jpg?width=710)
![Photo 5](https://images.campercontact.com/media/photos/4222124651209781.jpg?width=710)

---
This is a machine-readable version of the listing page. For the full interactive experience, [visit the HTML version](https://www.campercontact.com/zweden/hallands-lan/varbergs-kommun/159426/nilstorstensgard)